Mindig csak precízen

Már többen figyelmeztettek rá, hogy az ünnepek után felszaladt rám pár kiló, de az esett a legrosszabbul, amikor anyukám is megemlítette, miközben szokásához híven egy újabb adag töltött káposztát pakolt a tányéromra, mintha nekem sose lenne elég. Szégyen vagy nem, valóban nagyon szeretem a zsíros ételeket és főleg az otthoni ízeket, otthon meg nem is nagyon számíthattam soha diétás kosztra. Nem is voltam hozzá szokva.

Ekkor született meg bennem az elhatározás, hogy változtatnom kell. Többen panaszkodtak már, hogy milyen nehéz jó edzőtermet találni és, ha véletlen sikerül is találnod egy igazán jól felszereltet, abban alig van hely, mivel mindenki oda jár. Kísérletezésbe kezdtem és ellátogattam több helyre is. Végül egy fitnesz stúdió volt az, ami mellett letettem a voksomat. Nem csak azért tetszett meg, mert igazán jól felszerelt volt, de egy igazán összetartó közösség alakult ki, aminek szerettem volna én is a része lenni. Talán az edzésben az a legnehezebb, hogy, ha csoportos sportról is beszélünk, mégis egyedül kell végig csinálnod. Egyedül mozogsz, más nem tud mozogni helyetted, pedig milyen kényelmes is lenne. Már jó pár hónapja jártam oda és egészen meg voltam elégedve az eredménnyel is, nem rohamosan, de láttam, hogy alakul az alakom. Bizonyos fejlődésen megyek keresztül, biztattam magam, ez az én metamorfózisom. Formálódtam, de legjobban az lepett meg, hogy kevésbé kívánta a zsíros ételeket, megváltoztattam az étrendem, egészségesebben kezdtem táplálkozni. Az egyetlen baj az volt, hogy a fitneszterem viszonylag messze volt a lakásomtól. Az edzések után mindig letusoltam, ami akkor főleg elengedhetetlennek tűnt, ha utána programom volt. Ez is az egyik szempont volt a hely kiválasztásánál, hogy legyen jól felszerelt zuhanyzója. ezzel valószínűleg mások is így voltak, mivel nem csak én vettem észre és valószínűleg már a sokadik lehettem, aki jelezte, hogy nincs meleg víz. A recepciós és az edző is értetlenül állt a helyzet előtt. A helyzet pedig egy régi bedöglött bojler volt.

villanybojler csere

Én azt se nagyon értettem, hogy eddig hogyan működhetett, a rozsda kívülről már félig megette és mikor próbált bekapcsolni olyan földöntúli hangok jöttek belőle, hogy már majdnem azt hittem képes lesz és lekever nekünk egyet, de minimum kérdőre von, hogy miért piszkáljuk. Nem volt mit tenni, nyugtáztuk, hogy villanybojler csere esedékes. Az edzéseket nem akartam kihagyni, de míg nem oldódott meg a probléma, addig nagyon kellemetlenül éreztem magam, más edzőtársaim pedig el-elmaradoztak. Úgy döntöttem a kezembe veszem az ügyet. Elkezdtem keresgélni akciós villanybojler árak után a neten. Nem gondoltam volna, hogy akkora szerencsém lesz, hogy valóban találok valami használhatót. Addig nem szívesen vásároltam az interneten, nem is nagyon értettem, hogy kell és nem is tartottam megbízhatónak. Mikor megtaláltam a villanybojlerbolt.hu honlapját, azt vettem észre, hogy már órák óta olvasgatom és nem azért, mert nem tudtam eligazodni rajta, épp ellenkezőleg. Olyan egyszerűnek tűnt és olyan érdekesen írtak a termékeikről, hogy teljesen lekötött. A szemezgetés közepette felhívtam az edzőnket, aki szintén rákeresett a honlapra és így telefonon keresztül közösen kiválasztottuk a nekünk tetsző modellt. A Hajdú villanybojler árak és az Ariston villanybojler árai között próbáltuk folytatni a kutatásunkat. De nem volt túl nehéz dolgunk, mert szinte mindegyik akciósnak tűnt. A kiválasztott modellnél szempont volt, hogy garanciás legyen, mivel az előző, ami elromlott semmilyen garanciával nem rendelkezett, ezért is nem akarták lecserélni már korábban. Mivel elég sokan jártunk oda, így egy 200 literes Hajdú villanybojlerre esett a választásunk. A céggel időpontot egyeztettünk és a következő héten kiszállították és felszerelték a bojlert. Nem gondoltam volna, hogy sokkal jobban megéri villanybojlert az interneten vásárolni. Én ez előtt háztartási cikkeket csak ezzel foglalkozó szaküzletekben vásároltam, valójában nem is gondoltam, hogy erre van lehetőség. Pozitív csalódást jelentett az is, hogy a kiszállítás és a felszerelés nem került annyiba, mint maga a termék, ami sajnos, ha áruházban vásárolunk, akkor elég gyakori. Úgy döntöttem, hogy ha legközelebb bárkinek hasonló problémája lesz, neki is ezt az oldalt fogom ajánlani, mert az alacsony árak mellett megbízható szakemberekkel dolgoznak, akiknek ugyanolyan fontos, hogy precíz munkát végezzenek, mint nekem a testedzésnél.