A lájkvadászat a telefon kijelzőjébe kerülhet… De van megoldás!

Egy kiadós foci meccs után jól esik a csapattal levezetni a nagy hajtást, pár hideg sörrel. Igazából ez a kedvenc részem a meccsből és nem csak a sör miatt, hanem mert vicces sztorikat mesélnek ilyenkor a többiek és 2 órán keresztül, kizárólag csak nevetés van.  Most is Pati haverom, aki nagy testépítő hírében is áll, nem csak ügyes kapuséban, mesélte, hogy egy szerencsétlen, hogy járt a konditeremben.

Előjáróban annyit mondott a figuráról, hogy felveti a pénz, mindig a legújabb telefonokat vissza magával edzeni, hogy közben tökéletes szelfiket csináljon magáról. Szóval igazi díszhuszár. Majd, bele is kezdett a történetbe:

„Múltkor mielőtt ráfeküdt volna a fekvenyomó padra, lőtt magáról pár képet az új Honor telefonjával. Két kamerás, szóval biztos minőségi képet csinált, ám a fénykép elkészítése után, letette a padra. Egy sor szerencsétlenkedés után sikerült megoldania, hogy a friss készülékét lelökje onnan és az a súlyokon landoljon. Azonnal betört a telefon képernyője. A srác nem nagyon vette zokon, megnézte, hogy működik-e és mivel szoftveresen semmi baja nem volt, lőtt még magáról pár képet, amit azonnal posztolt is a megfelelő online felületeken.

Rá úgy másfél hétre, megint összefutottam vele a terembe. A telefonjának semmi baja nem volt. Muszáj volt rákérdeznem, hogy hol csináltatta meg, mert a faluban és meg a környező falvakban sincs hasonló szerviz, ami ezzel foglalkozik, csak autó, motor, traktor, ugye amire kereslet van.

Állítása szerint, eljött érte egy futár majd visszahozta 8 nap múlva. Ezt elég olcsón megúszta és gyorsan, bár úgy is lecseréli pár hét múlva valami újabb készülékre, de addig legyen megfelelő állapotban.”

Ez a kis sztori felkeltette az érdeklődésemet, hogy valóban létezik-e ilyen, mert ha igen az valóban hasznos. Egy mobilkijelző szerviz, ami foglalkozik, telefonokkal és táblagépekkel egyaránt és országosan tud segítséget nyújtani a futárszolgálatukkal. Ha jól működik, és a történet alapján jól működik, akkor ezzel a szolgáltatással megfogták az isten lábát, mert a kis községekben élő emberek, ha tudomást szereznek erről, biztosan igénybe fogják venni.

Honor szerviz. Akarom mondani, ha már egy ilyen készüléket is megjavítanak, akkor tényleg nem csak országosan, hanem hardveresen is teljes körű a szolgáltatásuk!

Utána jártam és felmértem a honlapjukat és kicsit jobban utána érdeklődtem a dolognak. Mindent leírnak részletesen, hogy zajlik le a folyamat, mit kérnek az ügyféltől és mire vállalnak, vagy nem vállalnak felelősséget. Korrekten, tömören, minden ott van. Ezt szeretem, amikor nincsen sumákolás!

Kicsit már várom, hogy valami baj érje a telefonom, kijelző repedés, vagy akkumulátor probléma, és igénybe vegyem a szolgáltatásuk.