Egyszerűen és könnyen tudsz játékot vásárolni erről az oldalról

Én mindig azt mondom, hogy sportolás közben is rengeteg érdekes emberrel lehet találkozni, illetve találkozhatsz olyanokkal is, akiknek esetleg a sportoláson kívül is hasonló ízlése vagy háttérsztorija van, mint neked.

Én például szeretek fitnessre járni, itt ismertem meg az egyik barátnőmet is évekkel ezelőtt. Már akkor kiderült, hogy a személyiségünk és az érdeklődési körünk is hasonló. Hamar megtaláltuk így aztán a közös hangot év az évek során nagyon jó barátnőkké váltunk.

Úgy érzem, hogy én pont benne találtam meg azt, amit mások az egyetemi vagy középiskolás évek alatt találnak meg. Én onnan nem szereztem egy igaz barátot sem, akivel ilyen jó kapcsolatot alakítottam volna ki. De nem is bánom, nem kell mindig ugyanolyannak lenni, mint mások. Az sem lett volna jó, ha egy haverra vagy egy ismerősre, akivel néha-néha beszélek és találkozok, ráfogom, hogy ő a barátom, hiszen tudjuk, hogy az ilyesmi nem igaz barátság. Nincs is egyébként ezzel semmi gond, nekem is rengeteg ismerősöm van, sok haverom van, de igaz barátból csak néhány. Hiszen az ember megválogatja, hogy kit enged magához igazán közel.

Ott voltunk mi is mindig egymásnak a szerelmi csalódásoknál, a munkahely változtatásnál, de aztán még az esküvőn és a gyerekvállalásnál is. Lett egy csodaszép kislánya, Ritának hívják. Pont neki készültünk születésnapi ajándékot venni a párommal. Kérdeztem is a barátnőmet, Jucust, hogy mi az, aminek igazán örülne a kislánya, aztán nagy tanakodás után rájöttünk, hogy egy játék babának biztos, nagyon örülne.

A születésnapja eléggé közeledett, nekem annyira nem volt már időm elmenni a plázákba és körbenézni a játékboltokban, így végül, mint mindennél, itt is az online vásárlás választottam. Rátaláltam a játékwebshop.hu weboldalra, ahol a https://jatekwebshop.eu/jatek-baba-705/llorens-babak-878 oldalon meg is találtam azt, amit kerestem. Sok féle baba van a honlapon, mivel kislánynak vettem ajándékot, mindenképp ragaszkodtam a rózsaszín cuccokhoz, mint például a baba kis ruhácskája. Mielőtt megrendeltem volna azt, amelyiket kinéztem, elküldtem Jucusnak a linket, nézze meg, hogy szerinte is jó lesz-e. Neki is nagyon tetszett, úgyhogy végül megrendeltem.

Nekem nagyon bejön ez az oldal, mert számtalan játékot lehet megrendelni egy helyről. Az árak szerintem ugyanolyanok, mint a többi boltban. Az oldal jól fel van építve, könnyen megtaláltam azt, amit éppen kerestem. Jól szét vannak szedve a játékok kategóriákra, aminek örültem, mert azért megnéztem a többi játékot is és hamar megtaláltam mindent. Ami még jó, hogy 20.000 forint felett még a szállítás is ingyen van, alattam csupán 990 forintba kerül, tehát az sem egy nagy összeg.

A játék baba, mit végül Ritának megvettem, pár nap alatt meg is érkezett, így még teljesen időben voltam, a születésnapi partijára pedig el is tudtam vinni az ajándékot. Aminek nagyon örült, elnevezte a babát Szandrának és mindenhova viszi magával. Már az oviban is megmutogatta a többieknek, mesélte Jucus, hogy volt olyan szülő, aki fel is hívta, hogy megkérdezze, honnan van a baba, mert a kislánya is ugyanolyan szeretne.