Egy kis tréfa a fitness öltözőjében…

A párom rengeteg energiát ölt barátnője lánybúcsújába. A lánybúcsú kellékek már jóval a nagy nap előtt berendelte kedvenc party kellékes oldaláról, ahol annyi vicces, alkalomhoz illő dolgot lehet beszerezni, hogy az ember bőség zavarában nem tudja, mitévő legyen. A rendelés tartalma, vagy 100 darab léggömb plusz még egy extra szegecses willy lufit, számtalan konfettit és tréfás szemüvegeket. Egy szép apartmant bérelt ki erre az alkalomra és ízlésesen dekorálta ki a berendelt szajréval.

A nagy nap reggelén a szokásos fitness termükben mentek edzeni egy kicsit, hogy jól induljon a nap, de barátnőm már ide is tartogatott egy meglepetést. Egy öregedés visszafordító krémet is rendelt a party kellékes oldalról és kicsit megbolondította fekete színezővel. Az edzés utáni zuhany, majd a krém használata befogta a kezét és azt sehogy se tudta lemosni. Elvileg majd idővel kopik le, szóval a lánybúcsún, sőt még az esküvőn is fekete volt a keze.

Visszatérve a lánybúcsúra, minden remekül alakult, a tökéletes kellékek miatt. Olcsón és hamar kézhez kapta a rendelt termékeket, amikkel tökéletesen meg volt elégedve. Reméli, hogy majd amikor a mi esküvőnk is eljön, hasonló ötletes leánybúcsút kap majd. Én is átböngésztem az oldalt és mondtam a barátaimnak, hogy egy stressz oldó cicivel ajándékozzanak meg, ha a munkám külföldre szólítana!