Az asszony hobbit javasolt, hogy fogyasszam le a hasam, de bukósisak akció lett a vége

Egyre több a piszkálódás feleségem részéről, hogy a pocakom megnőtt, el kéne járnom, edzeni egy kicsit, vagy valami hobbit találni, amit a szabadban végzek, hogy ne csak otthon üljek és sörrel a hasamon szurkoljak a magyar bajnokoknak. Nem szeretem túlzottan a mozgást, hisz fusson az, akit kergetnek, szeretek a saját mackós tempómban haladni. De hát a nők, ha a fejükbe vesznek valamit úgy is lesz. Kaptam is egy fitneszbérletet. Sokáig kerülgettem, amíg rá nem szántam magam az első alkalomra. Azt hiszem, mondanom sem kell, hogy megváltoztatta az életemet. Soha többet nem fogok elmenni, edzeni. Sajnos nem nekem találták ki, kényelmetlenül érzem magam, a sok egoista szemében látom a megvetést, hogy nincs annyi időm és ingerenciám se, hogy egy napból 10 órát saját magammal töltsek el. Egyszerűen nonszensz ez az egész, inkább mennék fát vágni, mint egy edzőteremben bohóckodjak. Valami megoldást kell találni, hogy nekem is és a páromnak is jó legyen. Bánatomban hazafelé, böngésztem az internetet, hátha találok számomra is megfelelő elfoglaltságot. A pesti torlódásban bőven volt időm elmélkedni és böngészni.

Bambultam a telefonomra és néha ki az ablakon, amikor láttam egy motorost szépen elkígyózni az autók közt. Elég szemre való bukósisakja volt és erről eszembe jutott, hogy valamikor még tiniként letettem motorra a jogosítványt, lehet fel kéne újítani az emlékeket és motorozásba fogni! Ez az ötlet annyira feldobott, hogy keresni is kezdtem bukósisakokat, mert egy jó esztétikus fejvédelemnél nincs menőbb szerintem. Ami még jobban megdobta a boldogságom, hogy találtam is egy oldalt, ahol bukósisak akció van. 5000 forintos kupont tudok szerezni már csak az érdeklődésemmel, emellett mindent megtudhatok a jó, minőségi bukósisakokról. Találtam az oldalon bukósisak tesztet, hogyan válasszam ki a legjobbat magamnak, méretkiválasztás, és még polírozásról is olvastam. Ezt még azzal sikerült fokozni, hogy saját mintázatú sisakot is tudok készíttetni, ami nálam nagyon nagy előny, hisz imádom az egyediséget. Teljes mértékben meggyőzött az oldal arról, hogy nekem motorozni kell kezdenem, és hogy biztosra menjek, be kell szereznem egy egyedi bukósisakot.

Úgy gondolom az lesz a legillendőbb, ha a fitnesz bérletet eladom és annak az árából veszek pár leckét, hogy felelevenítsem a motorozást. Legalább eljárok otthonról és azt hiszi majd a kedvesem, hogy edzeni. Pedig nem így lesz, de amiről nem tud, nem fáj! Alig várom, hogy belevághassak kis tervem megvalósításába. Otthonról rendelek is majd magamnak egy sisakot és mire elkészül, addigra már biztos pálya képes leszek és mehet motorozni. Járművet honnan szerzek az egy másik kérdés, de a lényeg, hogy inkább bukósisakkal a fejemen ülök egy robogón, vagy egy Simsonon, mint edzőtermekbe járjak.